nyd et glas friskpresset juice

kunde target

Hos Juice It Galore er det vigtigt for os at I er glade for konceptet og at det skaber værdi for jer, og vi vil gå gennem ild og vand for at det forbliver sådan, det er det vi lever af!

Kundesegmentet til vores All Inclusive Friskpresset Premium Juice er meget bredt, men deler sig i 2 grupper, med salg for øje eller forplejning !

Ved salg er det igen til glas servering: Cafe, Restaurant, Hotel, Sportsfaciliteter mm.

To Go markedet dækker Friskpresset Juice serveret i plast flasker lavet af bl.a genbrugsplast, og selvfølgelig med returpant. Kunderne er: Bagere, Coventient Stores, Service stationen og Supermarked mm.

Et nyt marked for os er frugtordningerne i virksomhederne, hvor vi kan tilbyde en juicepresser med en betalingsløsning, de ansatte har en delbetaling evt. kun kostprisen på appelsinerne, så et glas kan serveres i glas for ca 4 kr, det synes vi er en go ide, som et frisk alternativ og en dejlig afveksling til al den kaffe der bliver drukket.

Kunde rejsen

1. Først får vi en snak om jeres behov, hvor den økonomiske del forklares. Skal I sælge juice bruger vi vores ROI kalkulator for at vise potentialet i forretningen for jer, med udgangspunkt i jeres daglige gennemsnitlige ekspeditioner.Er det interessant for jer, går vi til næste step.

2. Vi starter med at lave en gratis demo hos jer hvor vi deler gratis smagsprøver ud, for at vejre stemningen, er den positiv, tager vi næste step. Vil I sælger ToGo juice i flasker, sælger vi juicen den dag.

3. Levede demoen op til jeres forventning mht. til interesse og salg, kan vi gå videre.

4. Løsningen præsenteres og det økonomiske grundlag fremlægges. I kan vælge at leje, lease eller købe.

5. Valg af kvaliteten på appelsinerne, er I til Økologisk eller Konventionel juice? Appelsinerne tegnes på abonnement og leveres en gang og ugen, medmindre andet er aftalt.

6. Vi leverer juicepresseren og 1. ladning appelsiner og sætter personalet ind i brugen og rengøringen af maskinen. Yderlige giver vi tips og ideer til hvordan man sælger friskpresset juice.

7. Vi har og leverer gerne POS materiale til ophæng i butik. Online sørger vi for at i bliver en del af vores online marketing univers, hvor vi promoter jer online, for at øge jeres salg.

8. Hvis I har brug for det kommer vi gerne og laver events hos jer for at støtte jeres salg.

BINGO !
.

er du klar ?…

så er vi klar !

  VIL DU SE FORRETNINGSPOTENTIALET SÅ PRØV VORES ROI KALKULATOR

  Sådan gør du !

  Du starter med at vælge nederst i kalkulatoren om du servere i glas(HoReCa) eller har salg af juice ToGo, i retur plast flasker !

  Du kan ændre i alle værdierne der står med gult, enten ved at bruge - & + til venstre og højre, eller du kan klikke på værdien i midten af feltet og skrive den værdi du ønsker. Du scroller videre ned indtil du kommer til det grønne felt, der står hvor meget du kan tjene på konceptet, baseret på de indtastede data.

  Under det grønne felt kan du se din omsætning og forbrug.

  Go fornøjelse ! 

   

  ROI Kalkulator App HoReCa & ToGo