Promoter Team Juice it galore

Promotion Team

Vores Juice Promoter Team består at friske servicemindede unge mennesker som hjælper til ved events foran din forretning, når vi skal hjælpe jer med at øge salget af Friskpresset Premium Juice.

De kommer ud på specialbyggede juicebarcykler, vi kalder dem JuiceBarCruicer. Herfra deler de smagsprøver ud til jeres kunder og dem som bare kommer fordi for at øge interessen omkring friskpresset juice.

Salgs Team

Vores sælgere som er opsøgende i markedet, har en stor viden om appelsiner, for det er jo det det hele handler om når det kommer til stykket. De vil kunne rådgive omkring appelsin sorter og leverancer.

De forstår at finde den rigtige løsning og valg af Juicepresser fra vores leverandør Zummo, som passer til dit behov og dine kunders efterspørgsel.

Vi har ingen interesse i at sætte en større juicepresser op, end dine kunders efterspørgsel kan forsvare. Derfor har vi netop udviklet vores ROI kalkulator, for at kunne matche dine behov.

Sales team juice it galore
Service-Team-juice-it-galore

Service Team

Vi har vores tekniker service team, som hjælper dig hvis der er problemer med juicepresseren.

I de fleste tilfælde kan vi hjælpe jer over telefonen, da det mange gange er en brugerfejl fra medarbejdere der ikke er vant til at betjene maskinen, ellers er der hjælp på vej indenfor 48 timer, og mod extra tillæg også i weekenden.

Vi kan leverer et servicekit med de gængse sliddele med til juicepresseren, og det er vigtigt at holde dette opdateret med nye dele, så når i bruger noget fra det, bestiller i samtidig nye dele, så kan i klare 95% af alle nedbrud selv, så I ikke går glip af omsætning.